Beoordelingen van Vijaya Amsterdam

Recente recensies van Vijaya Amsterdam

5 sterren na 63 reviews

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek indiaans eten. Zeker aan te raden. De lassie mango was lekker!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Top!! Ondanks deze kou , heerlijk warm bezorgd. Riante porties. N blijvertje.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel uitgebreide maaltijd met liefde bereid, heerlijk!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna maandelijks bestel ik hier. Kwaliteit van de Indiase gerechten is echt top en de bezorging is supernetjes. Ik ben nog nooit teleurgesteld. Echt een aanrader!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog niet de helft gegeten, de rest weggesmeten. Héél, héél slecht. Jullie begrijpen helemaal niets van de subtiele verfijning vd Indonesische keuken. Schaam je!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten als altijd perfect, helaas waren er van de paperdam alleen nog maar kruimels over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarisch menu is heerlijk, bezorging ontzettend snel en vriendelijk

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten en royale porties, en veel keus aan vegetarisch. Wij bestellen zeker nog een keer! De bezorging was netjes en het werd lekker warm nog bezorgd, duurde alleen wat lang (ong. 55 minuten)

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs de aangevraagde aangepaste bereiding van de lambsaag top geregeld. Bezorging super snel. Kortom, prima kwaliteit. Tot binnenkort

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim van te voren besteld. Toch slaagde het restaurant erin nog een klein halfuur te laat te zijn. Kwaliteit van het eten als vanouds , dus goed.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke maaltijden: op temperatuur, goed van smaak en compleet. Helaas deze x niet naar verwachting: eten lauw, kebab ontbrak bij de Vijaya special, vlees taai en ondanks telefonisch verzoek tot wijziging in pittige smaak ipv mild niet gewijzigd.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was het eten een half uur later dan werd aangegeven. Dat was jammer, want ik heb wel met smaak, maar ook met grote haast moeten eten.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd heerlijk en ze bezorgen snel!!!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, vegetarische opties, snelle en vriendelijke bezorging!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Goed op temperatuur en riante porties. Een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer at ik wat andere gerechten dan gebruikelijk: dal soep, onion salad en pangsit vega. Deze smaaktenmij prima. De loempiaas hadden echter wel wat krokanter gekund.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knoeiboel. Dar krijg je als het raitadoosje niet goed wordt afgesloten. De bestelling dreef ahw mijn woning in. Dat thema werd nog eens verder uitgewerkt in de mix van voorgerechten die ik koos. Heeft iemand er wel eens bij stil gestaan dat vloeistof de knapperige korst van een samosa ruiniert? Slechte beurt, de tweede op rij, na vele goede.ervaringen hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een liefhebber van lamsvlees. Dan kun je hier prima terecht. Neem er Dan de muntsaus bij. Wij kennen deze saus Hier in NL niet goed, maar de combinatie met lam is uitstekend. Je kunt overigens ook voor de beter bekende Chilisaus kiezen. Of voor mangosaus, maar die vind ik wat te zoet hier.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles (sate, samosa, naan) even smakelijk! Maar een volgende keer ga ik wel een ster aftrekken, omdat er wel erg veel niet-afbreekbare plastic zakjes worden gebruikt.! Er zijn voldoende alternatieven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The whole meal was absolutely delicious and there is nothing to complain about. The Vegetable Kofta was especially wonderful and much-enjoyed. It was a great birthday-celebration meal, thank you.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always great food and now we know we can order direct even better. Try the Vijaya special menu - you won't be disappointed.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delishious as always and delived withing 30 minutes! Don't know how?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

All good!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Indiase gerechten en de rijst van prima kwaliteit. Ze zijn ook veel sneller dan de bezorging van andere restaurants. Kortom, zeker proberen.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in 1 woord TOP, alles was lekker, warm en op tijd geleverd. Goeie porties, we kregen het met z'n allen niet op. Wij eten dus vandaag weer lekker eten van Vijaya. Keep up the good work.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben enorm genoten van ons Vijaya diner zondagavond! We bestelden het vegetarische menu met saag paneer en dal. Voor onze dochter van bijna 2 jaar was het de eerste keer Indiaas en zij heeft haar buikje rondgegeten. Warm vers naanbrood, smaakvolle basmati en papadums met chutney maakten het helemaal af. Dankjewel voor dit heerlijke eten in deze vreemde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentic Indian food.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Snelle bezorging, alles top!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Altijd goed warm.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier bijna wekelijks. Ontzettend lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd. Bezorger belde op de precies afgesproken tijd aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel lekker, altijd snel bezorgd!

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd!

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker, bedankt.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier regelmatig. Altijd heel erg lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu zorgde voor verwarring: er is nl meer dan een Vijaya speciaal. Ik moest de tandorieversie hebben en die smaakte goed! Op het drankje dat ik er gratis bij zou krijgen, wacht ik nog steeds. Ja, zo kan ik ook gratis drankjes weggeven ;-)

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker hier besteld, altijd tevreden over de curries. Deze keer ook weer heerlijk. Bezorging was ook supersnel, echt top. Helaas waren de paperdam zacht ipv lekker knapperig. Dat is nog tot daar aan toe als je ze er gratis bij doet, maar omdat ik er in dit geval apart voor betaald heb, vind ik het wel een aandachtspunt en zou dit eigenlijk niet mogen gebeuren. Dit gaat me er niet van weerhouden een volgende keer weer hier te bestellen, dus hopelijk ook aandacht voor dit soort details voortaan.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, grote porties en een vlotte bezorging!

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vlotte bezorging!

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en meer dan voldoende porties!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd supersnel en heel lekker!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very disappointed in Vijaya this time. Vegetable Kofta was in a sauce which tasted almost entirely of tomatoes (ketchup?) and not of the spices I am used to, which you used to cook very well. Last two times has been disappointing - do you have a different chef? Will not be purchasing again from Vijaya as really upset at the decline in quality. On the plus side, the delivery was very quick and the food was very hot, so no complaints about that part of the process. Just please get a new chef, or someone who understands Indian cooking. Thank you!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat een fantastische maaltijd, echt lang geleden dat we zo lekker gegeten hebben.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam op tijd. Vriendelijke chauffeur. Echter, veel te veel rijst (1bak per prs, we waren met 8 prs!!). Te veel saus bakken zonder vlees. We kregen 1 blikje cola gratis, deze hebben we met 8 prs gedeeld:-).

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer goed eten en snel bezorgd!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent dinner from Vijaya (again). Always good quality and quick delivery with a smile - love it!

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Another fabulous meal from Vijaya! Always tasty, hot and delicious, whatever we order. The vegetable samosas are heavenly. Great delivery service too - highly recommended.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste naan van Amsterdam, aanrader

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect food as always. Everything was full of flavour and Butter chicken was just right for our kids.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, duidelijke mail over de vewachte aankomsttijd, tijdige en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always food was delicious and super fresh. We will definitely order again!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal snel geleverd en altijd goede porties die lekker smaken. Een aanrader is de vegetarische schotel voor 2 personen.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd op de elektrische fiets en het eten was 1 een woord heerlijk. Flink hete tandori vleesgerechten en een geweldige lamsbiryani. Hier bestellen we nog een keer!