Beoordelingen van Vijaya Amsterdam

Recente recensies

5.0
Coral
6 september 2022
Anoniem
26 juli 2022

Perfect eten en bezorging zoals altijd netjes op tijd. Hier blijven we bestellen, vanaf nu via hun website, veel goedkoper!

Pieter Hettema
17 juni 2022

Complimenten voor de accurate bezorging en voor de goede uitvoering van mijn verzoek om rekening te houden met de dieetwens van onze dochter (melkeiwit - allergie)

Anja
13 juni 2022
Richard Tuip
25 mei 2022

Het eten kwam precies op de afgesproken tijd aan. En was nog goed warm, ondanks de afstand. Verder was het eten heerlijk en de hoeveelheid leek weinig door de kleine bakjes, maar bleek meeeer dan genoeg te zijn. Al met al, TOP!!!

Korma lover
23 mei 2022

Lekkere vegetarische korma en curry. Kaas naan is ook erg lekker

Yenta
22 mei 2022
Ronald
5 mei 2022

4 curry’s besteld. Met kip en vega weer erg lekker. 1 met lamsvlees, smaak lekker maar vlees was taai en minder van kwaliteit.

Anja
9 april 2022
J.C. Mooijer
4 april 2022

Heerlijk! Vooral de butter chicken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
1 april 2022
Weiyi
17 maart 2022

Geweldige service, lekker eten en je krijgt genoeg voor de prijs die je betaald. Zeer tevreden als klanten!

Weiyi
3 maart 2022

Aanrader! Klantgericht en lekker gegeten!

Hugo
14 februari 2022

Het duurde meer dan anderhalf uur voordat mijn eten bezorgd was, dat is gewoon te lang

Thomas
5 januari 2022
Kerstavond
24 december 2021

Hier en daar zeer pittig. Dat mag wel bet op de menu kaart worden vermeld😃

Claudio Flores
31 oktober 2021

Altijd lekker eten, kom er graag terug. Helaas al voor de tweede keer kip geserveerd ipv lam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
14 oktober 2021

Zoals gewoonlijk heerlijk eten en snel bezorgd!

Bas
10 oktober 2021

Vegetarische korma en matter panneer waren erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elena
8 oktober 2021
S
28 september 2021

Altijd heerlijk en supersnel bezorgd! Vaste klanten

knorretje
23 augustus 2021

Eten was heel lekker, het duurde wat maar het was een zondagavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim de Jong
16 augustus 2021

Snelle bezorging, heerlijk eten. Goed verpakt om warm te blijven. Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Metje
4 augustus 2021

Heerlijk eten en supersnel bezorgd!

Hayat
2 augustus 2021

Alles was heel lekker op smaak. Heerlijke gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ts
23 juli 2021
Arsh raj
20 juli 2021

Heerlijk eten en naan waren abnormaal heerlijk aanrader

Schepel
27 mei 2021

Exact op tijd bezorgd en een verrukkelijke maaltijd, voor herhaling vatbaar dus!

Tjangla
20 mei 2021

Prima!

Mandy
11 april 2021

Heerlijk gegeten, complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
11 april 2021
Hamoudan Akhachaa
29 maart 2021

Heerlijk authentiek indiaans eten. Zeker aan te raden. De lassie mango was lekker!

zakile
27 februari 2021
Karin
11 februari 2021

Heerlijk!! Top!! Ondanks deze kou , heerlijk warm bezorgd. Riante porties. N blijvertje.

Fay
3 februari 2021

Heel uitgebreide maaltijd met liefde bereid, heerlijk!

Jamila
1 januari 2020

Bijna maandelijks bestel ik hier. Kwaliteit van de Indiase gerechten is echt top en de bezorging is supernetjes. Ik ben nog nooit teleurgesteld. Echt een aanrader!

Jan Voortman
30 november 2020

Eten als altijd perfect, helaas waren er van de paperdam alleen nog maar kruimels over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Voortman
21 november 2020
Maria
19 november 2020

Vegetarisch menu is heerlijk, bezorging ontzettend snel en vriendelijk

Van dijk
19 november 2020
Nina
19 november 2020

Heel erg lekker eten en royale porties, en veel keus aan vegetarisch. Wij bestellen zeker nog een keer! De bezorging was netjes en het werd lekker warm nog bezorgd, duurde alleen wat lang (ong. 55 minuten)

Rudy
13 november 2020

Zelfs de aangevraagde aangepaste bereiding van de lambsaag top geregeld. Bezorging super snel. Kortom, prima kwaliteit. Tot binnenkort

Hans FM
7 november 2020

Ruim van te voren besteld. Toch slaagde het restaurant erin nog een klein halfuur te laat te zijn. Kwaliteit van het eten als vanouds , dus goed.

Karin
13 oktober 2020

Altijd heerlijke maaltijden: op temperatuur, goed van smaak en compleet. Helaas deze x niet naar verwachting: eten lauw, kebab ontbrak bij de Vijaya special, vlees taai en ondanks telefonisch verzoek tot wijziging in pittige smaak ipv mild niet gewijzigd.

Pim
3 oktober 2020

Dit keer was het eten een half uur later dan werd aangegeven. Dat was jammer, want ik heb wel met smaak, maar ook met grote haast moeten eten.

Evelien
23 september 2020

Het is altijd heerlijk en ze bezorgen snel!!!

Pim
1 september 2020

Erg lekker, vegetarische opties, snelle en vriendelijke bezorging!

Rahou
31 augustus 2020

Heerlijk zoals altijd! Goed op temperatuur en riante porties. Een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans FF
20 augustus 2020

Deze keer at ik wat andere gerechten dan gebruikelijk: dal soep, onion salad en pangsit vega. Deze smaaktenmij prima. De loempiaas hadden echter wel wat krokanter gekund.

Hans FM
10 augustus 2020

Knoeiboel. Dar krijg je als het raitadoosje niet goed wordt afgesloten. De bestelling dreef ahw mijn woning in. Dat thema werd nog eens verder uitgewerkt in de mix van voorgerechten die ik koos. Heeft iemand er wel eens bij stil gestaan dat vloeistof de knapperige korst van een samosa ruiniert? Slechte beurt, de tweede op rij, na vele goede.ervaringen hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans FM
27 juli 2020

Ik ben een liefhebber van lamsvlees. Dan kun je hier prima terecht. Neem er Dan de muntsaus bij. Wij kennen deze saus Hier in NL niet goed, maar de combinatie met lam is uitstekend. Je kunt overigens ook voor de beter bekende Chilisaus kiezen. Of voor mangosaus, maar die vind ik wat te zoet hier.

Hans FM
20 juli 2020

Alles (sate, samosa, naan) even smakelijk! Maar een volgende keer ga ik wel een ster aftrekken, omdat er wel erg veel niet-afbreekbare plastic zakjes worden gebruikt.! Er zijn voldoende alternatieven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E Downs
6 juli 2020

The whole meal was absolutely delicious and there is nothing to complain about. The Vegetable Kofta was especially wonderful and much-enjoyed. It was a great birthday-celebration meal, thank you.

Iain
17 juni 2020

Always great food and now we know we can order direct even better. Try the Vijaya special menu - you won't be disappointed.

SJ
26 mei 2020

Delishious as always and delived withing 30 minutes! Don't know how?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richie
21 mei 2020

All good!!

Rudy
20 mei 2020

Indiase gerechten en de rijst van prima kwaliteit. Ze zijn ook veel sneller dan de bezorging van andere restaurants. Kortom, zeker proberen.

Jay
14 mei 2020

in 1 woord TOP, alles was lekker, warm en op tijd geleverd. Goeie porties, we kregen het met z'n allen niet op. Wij eten dus vandaag weer lekker eten van Vijaya. Keep up the good work.

Elena
6 april 2020
Cas
6 april 2020

Wij hebben enorm genoten van ons Vijaya diner zondagavond! We bestelden het vegetarische menu met saag paneer en dal. Voor onze dochter van bijna 2 jaar was het de eerste keer Indiaas en zij heeft haar buikje rondgegeten. Warm vers naanbrood, smaakvolle basmati en papadums met chutney maakten het helemaal af. Dankjewel voor dit heerlijke eten in deze vreemde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richie
20 februari 2020

Authentic Indian food.

Mira
25 januari 2020

Super lekker! Snelle bezorging, alles top!

Richie
21 december 2019

Heerlijk eten! Altijd goed warm.

Felix
4 november 2019

Bestel hier bijna wekelijks. Ontzettend lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ness
28 oktober 2019

Super zoals altijd. Bezorger belde op de precies afgesproken tijd aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
12 oktober 2019

Altijd heel lekker, altijd snel bezorgd!

Nesrine
17 september 2019

Super lekker zoals altijd!

Laura
3 september 2019

Snel en lekker, bedankt.

Felix
2 september 2019

Bestel hier regelmatig. Altijd heel erg lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans FM
27 augustus 2019

Menu zorgde voor verwarring: er is nl meer dan een Vijaya speciaal. Ik moest de tandorieversie hebben en die smaakte goed! Op het drankje dat ik er gratis bij zou krijgen, wacht ik nog steeds. Ja, zo kan ik ook gratis drankjes weggeven ;-)

Jaap
16 augustus 2019

Al vaker hier besteld, altijd tevreden over de curries. Deze keer ook weer heerlijk. Bezorging was ook supersnel, echt top. Helaas waren de paperdam zacht ipv lekker knapperig. Dat is nog tot daar aan toe als je ze er gratis bij doet, maar omdat ik er in dit geval apart voor betaald heb, vind ik het wel een aandachtspunt en zou dit eigenlijk niet mogen gebeuren. Dit gaat me er niet van weerhouden een volgende keer weer hier te bestellen, dus hopelijk ook aandacht voor dit soort details voortaan.

Jan Voortman
10 augustus 2019

Lekker eten, grote porties en een vlotte bezorging!

Jan Voortman
26 juli 2019

Lekker eten, vlotte bezorging!

Jan Voortman
16 juli 2019
Jan Voortman
10 juli 2019

Erg lekker en meer dan voldoende porties!

Esther
17 juni 2019

Altijd supersnel en heel lekker!

E Downs
13 mei 2019

Very disappointed in Vijaya this time. Vegetable Kofta was in a sauce which tasted almost entirely of tomatoes (ketchup?) and not of the spices I am used to, which you used to cook very well. Last two times has been disappointing - do you have a different chef? Will not be purchasing again from Vijaya as really upset at the decline in quality. On the plus side, the delivery was very quick and the food was very hot, so no complaints about that part of the process. Just please get a new chef, or someone who understands Indian cooking. Thank you!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
21 februari 2019

wat een fantastische maaltijd, echt lang geleden dat we zo lekker gegeten hebben.

Lange
9 februari 2019

Eten kwam op tijd. Vriendelijke chauffeur. Echter, veel te veel rijst (1bak per prs, we waren met 8 prs!!). Te veel saus bakken zonder vlees. We kregen 1 blikje cola gratis, deze hebben we met 8 prs gedeeld:-).

Chris
30 januari 2019
R&M
12 januari 2019

Altijd zeer goed eten en snel bezorgd!

E DOWNS
21 december 2018

Excellent dinner from Vijaya (again). Always good quality and quick delivery with a smile - love it!

WdH
14 december 2018
Downs
26 november 2018

Another fabulous meal from Vijaya! Always tasty, hot and delicious, whatever we order. The vegetable samosas are heavenly. Great delivery service too - highly recommended.

Metin
8 september 2018

Lekkerste naan van Amsterdam, aanrader

M McGee
4 september 2018

Perfect food as always. Everything was full of flavour and Butter chicken was just right for our kids.

Pauline
30 juli 2018

Heerlijk eten, duidelijke mail over de vewachte aankomsttijd, tijdige en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
9 juli 2018

As always food was delicious and super fresh. We will definitely order again!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
20 juni 2018
Govinda
15 april 2018

Meestal snel geleverd en altijd goede porties die lekker smaken. Een aanrader is de vegetarische schotel voor 2 personen.

Floor Beckers
25 maart 2018

Super snel bezorgd op de elektrische fiets en het eten was 1 een woord heerlijk. Flink hete tandori vleesgerechten en een geweldige lamsbiryani. Hier bestellen we nog een keer!